WORKSHOPIT YRITYKSILLE

Mikä olisikaan parempi tapa ilostuttaa tiimiläisiä, kuin tehdä yhdessä luonnonkosmetiikkaa! Se on helppoa, hauskaa ja mikä parhainta, tarjoaa rentouttavan, käsillä tekemisen hetken keskelle arjen kiireitä. Hyödynnä mahdollisuus helppoon ja erilaiseen aktiviteettiin, joka ei ole aikaan eikä paikkaan sidottu. Workshop voidaan järjestää joko asiakkaan tilassa tai voimme vuokrata workshopin ajaksi tilan yhteistyöverkostostamme.

Workshopiin sisältyy kaikki tarvittavat raaka-aineet, purkit ja välineet, joten sinun tulee vain saapua paikan päälle nauttimaan uuden oppimisesta ja yhdessä tekemisestä. Kurssin kesto on tuotteiden määrästä riippuen 1-3 tuntia, räätälöimme sen toiveidenne mukaan. Lopullinen hinta määräytyy workshopin keston ja tuotteiden määrän mukaan. Tutustu tuotteisiin täällä. Minimi osallistujamäärä on 8 henkilöä.

 Toimimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta jos sinulla on mielessä jokin tapahtuma tai tilaisuus muualla päin Suomea, niin ota yhteyttä ja kerro meille toiveesi, niin ideoidaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus ja tehdään päivästänne elämyksellinen!

TIIMIPÄIVÄT
Yhdessä tekeminen on mitä parhain tiimihengen nostattaja! Kutsu tiimisi oppimaan uutta ja tekemään luonnollista kosmetiikkaa. Päivä jää varmasti mieleen ja tuotteet ilostuttavat tiimiläisiä vielä pitkään.

TILAISUUDET JA TAPAHTUMAT
Meidän workshop sopii erinomaisesti yrityksen erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Olipa kyseessä esimerkiksi virkistyspäivä, työhyvinvointipäivä, kick-off, pikkujoulut, pr-tilaisuus, messut tai muu tapahtuma, ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tilaisuuteesi sopiva workshop.