TUOTTEET JA PALVELUT

Bliss Helsingin workshop on erinomainen tilaisuus oppia tekemään itse luonnonkosmetiikkaa. Tarjoamme tunnelmallisen elämyksen, joka sopii erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Kerromme luonnonkosmetiikan kiehtovasta maailmasta, workshopeissamme käytettävistä raaka-aineista ja niiden vaikutuksesta hyvinvointiin. Olemme valinneet huolella raaka-aineet, joista valmistamme yhdessä ihonhoitotuotteita jokaiselle kotiin vietäväksi. Saat mukaasi kattavan kurssimateriaalin, jonka avulla sinun on helppo jatkossakin tehdä luonnollisia ihonhoitotuotteita. Lue lisää raaka-aineista täältä.

Hyödynnä mahdollisuus helppoon aktiviteettiin, joka ei ole aikaan eikä paikkaan sidottu. Workshop voidaan järjestää joko asiakkaan tilassa tai voimme vuokrata workshopin ajaksi tilan yhteistyöverkostostamme. Workshopiin sisältyy kaikki tarvittavat raaka-aineet, purkit ja välineet, joten voit vain saapua paikan päälle nauttimaan uuden oppimisesta ja yhdessä tekemisestä. Kurssin kesto on tuotteiden määrästä riippuen 1-3 tuntia ja min. osallistujamäärä 8 hlöä.

Ohessa esimerkkejä workshopeistamme ja hinnoista. Lopullinen hinta määräytyy workshopin keston ja tuotteiden määrän mukaan. Toimimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta jos sinulla on mielessä jokin tapahtuma tai tilaisuus muualla päin Suomea, niin ota yhteyttä ja kerro meille toiveesi, niin ideoidaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus ja tehdään päivästänne elämyksellinen!

 

TUOTEVALIKOIMA

Kasvoöljy
Kasvoöljy pitää ihon pehmeänä ja joustavana ja auttaa ihoa lukitsemaan kosteutta. Hemmotteleva kasvoöljy sopii kaikille ihotyypeille ja on helppo tehdä itse oman mieltymyksen mukaan.

Balmi
Kasvivahoista ja -öljyistä tehdään hoitavia balmeja,  jotka ravitsevat ihoa ihanilla raaka-aineillaan. Tämä monitoimituote on meidän luottotuote, sillä se sopii moneen eri tarkoitukseen. Sitä voi käyttää vartalon kuiviin kohtiin, sillä voi poistaa meikit tai voit käyttää sitä hoitavana naamiona. Mahtava tuote siis kyseessä!

Huulivoide
Luonnollinen huulivoide ei esittelyjä kaipaa. Luonnon raaka-aineet hoitavat aidosti huuliasi.

Sheavartalovaahto
Tämä täyteläinen vartalovaahto jättää ihon pehmeäksi ja on todella hauska tehdä.

Deodorantti
Tulet yllättymään kuinka luonnollinen deodorantti valmistuu helposti muutamasta aineesta. Tämä luonnollinen deodorantti hoitaa myös kainaloiden ihoa.

WORKSHOPIT

POLTTARIT
Olipa polttaripäivänne teemana hauska hulluttelu tai rentouttava nautiskelu, täydentää workshopimme sitä erinomaisesti. Miltä kuulostaisi hemmotteleva sheavartalovaahto, pehmoinen huulivoide tai jokin muu ihanista tuotteistamme, yhdessä tehden ja uutta oppien?

BABYSHOWER
Ilahduta tulevaa äitiä ja juhlavieraita lempeän luonnonkosmetiikkahetken parissa, jossa valmistamme yhdessä, jokaiselle osallistujalle, hoitavan tuotteen luonnollisista raaka-aineista. Mikä olisikaan parempi vaihtoehto kuin tehdä esimerkiksi ihastuttava balmi, joka sopii sekä äidille että tulevalle vauvalle <3