MEIDÄN TARINA

Kuten moni suomalainen tarina, myös Bliss Helsingin matka alkoi kesämökillä Myrskylässä. Kesällä 2017 valmistimme luonnonkosmetiikkaa mökkikeittiössä, kun oivallus syntyi: mahdollisuus tarjota tilaisuus tehdä itse luonnonkosmetiikkaa ja inspiroitua yhdessä tekemisen riemusta. Kun lähdimme Bliss Helsingin ideaa edistämään, hämmästelimme yhteen ääneen, miten ihmeessä emme olleet sitä jo aikaisemmin keksineet. Niin oikealta ajatus itse valmistetusta luonnonkosmetiikasta ja yhdessä tekemisen ilosta tuntui!

Koska luonnollisuus, luonnonmukainen ihonhoito, hyvinvointi, ekologisuus ja yhteisöllisyys ovat Bliss Helsingin pohjimmaisia arvoja, välittyy se myös kaikessa tekemisessämme. Tarjoamme uuden oppimista, oivalluksen iloa, itse tekemisen nautintoa inspiroivassa ympäristössä. Kaikki tämä viimeisteltynä ja harmonisena kokonaisuutena.

Tule nauttimaan kanssamme!

With a bliss,
Enna, Sanna, Noora, Susanna & Annu

TIIMIMME

Annu

Ilman Annua Bliss Helsinki ei olisi ikinä syntynyt, sillä Annu on Bliss Helsingin itse valmistetun luonnonkosmetiikan kipinä. Hän tutustutti meidät tähän ihmeelliseen itse tekemisen maailmaan. Annu hehkuu itse valmistetun luonnonkosmetiikan ideologiaa, ja on nainen, joka elää kuten opettaa. Hän tietää, että kun universumille kuiskaa toiveen, saattaa se hyvinkin vastata takaisin. Annulle hyvinvointia on rohkeus mennä kohti haaveita.

Susanna

Jos Bliss Helsinki olisi henkilö, kävelisi se Helsingin katuja Susannana. Susanna on Bliss Helsingin hiljaista viisautta, joka pukee sanoiksi sen mitä me muut ajattelemme ja yritämme sanoin ja suurin elein selittää. Hän kehystää kuviksi ne hetket jollaisina me Bliss Helsingin näemme. Hän opettaa kuinka ilo ja onni ovat arjen pienissä yksityiskohdissa, ja kuinka kauneus heijastaa sitä kuinka elämme. Susannalle hyvinvointia on hymyilevä keho.

Noora

Noora visioi väreiksi ja kuviksi sen mitä Bliss Helsinki haluaa kertoa. Inspiroiva ja samaistuttava Bliss Helsinki syntyy Nooran tarkoin sommitelluista ja inspiroivista kollaaseista ja väripaleteista. Kun Bliss Helsinki visioi ja maalailee haaveita kanvaaseilleen, auttaa Noora rakentamaan ne mahdollisuuksiksi. Hänelle elämän kauneus tulee pienistä oivalluksista ja rohkeutta on ennakkoluulottomuus ja syvä ymmärrys. Nooralle hyvinvointia on lempeä mieli.

Sanna

Sanna on Bliss Helsingin visionääri, joka antaa Blissiläisille tilaisuuden piirtää tulevaisuuden haavekuvia ja sanoa ne rohkeasti ääneen. Hän löytää mahdollisuuksia sieltä minne muut eivät ole hoksanneet katsoa, ja muotoilee kuviksi sen mitä me muut haluamme sanoa. Sanna on oivaltanut, että elämässä on tärkeintä tehdä rohkeasti päätöksiä ja uskoa, että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Sannalle hyvinvointia on naurava sydän.

Enna

Enna sanoittaa Bliss Helsingin ajatukset ja visiot ja oivaltaa minkä tarinan haluamme kertoa. Hän muistaa palauttaa meidät muut maan pinnalle, kun pilvilinnamme hivelevät jo tähtiä, ja ohjaa meidät takaisin oikealle reitille, kun kurssimme on hukassa. Ennalle rohkeutta on jaksaa yrittää ja uskoa, että kaikella on tarkoituksensa ja että sisukkuus kyllä lopulta palkitaan.