RAAKA-AINEET

Luonnonkosmetiikan perustana toimivat kasviöljyt, -vahat, -voit sekä eteeriset öljyt. Haluamme kannustaa ihmisiä käyttämään luonnollisia ihonhoitotuotteita ja tutustumaan luonnonkosmetiikan maailmaan. Olemme huolella valinneet raaka-aineet, jotta voit tehdä juuri sinulle sopivaa luonnonkosmetiikkaa. Käytämme kylmäpuristettuja kasviöljyjä, suomalaista mehiläisvahaa, sertifioituja kasvivahoja sekä laadukkaita eteerisiä öljyjä. Suosimme pakkauksissa lasia, jota voi kierrättää tai, kuten me teemme, uusiokäyttää.

Kasviöljyt
Luonnon omat kasviöljyt ovat erittäin monikäyttöisiä ja ominaisuuksiltaan ihoa hyvin hoitavia. Öljyt auttavat sitomaan ihoon kosteutta, suojaavat ihoa sekä pitävät sen pinnan joustavana, pehmeänä ja elinvoimaisena. Ne ovat ihanteellista, aidosti hoitavaa ravintoa iholle, sillä ne sisältävät ihoa korjaavia rasvahappoja, mineraaleja sekä antioksidantteja.

Kasvivahat ja -voit
Kasvivahat ovat peräisin kasveista, puista, niiden siemenistä, hedelmistä tai juurista. Vahat muodostavat iholle suojaavan kalvon ja näin estävät kosteuden haihtumista iholta. Vahat toimivat myös sitovana ainesosana tuotteissa, joissa ei käytetä vettä eli vahat siis tekevät öljyistä voiteen.

Eteeriset öljyt
Eteerinen öljy on kasveista eri menetelmin valmistettu vettä hylkivä neste, joka sisältää haihtuvia aromeja. Eteerisiä öljyjä valmistetaan aromaattisia aineita sisältävien kasvien kukista, lehdistä, juurista ja hedelmistä. Nykypäivänä eteerisiä öljyjä voidaan käyttää hyvin monipuolisesti ja niillä on vaikutusta mieleen, kehoon ja ihoon. Ne hoitavat ihoa, auttavat tuotteita säilymään paremmin, ovat antiseptisia ja antavat tuotteelle tuoksun.

Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden tehdä aidosti hoitavia tuotteita ihosi parhaaksi <3